Anasayfa Mevzuat Üyelerimiz
Duyurular İhaleler İletişim
HASKOD
» Anasayfa
» Yönetim
» Etkinlikler
» Üyelerimiz
» Makaleler
» İlgili Linkler
» Basında Biz
» İnsan Kaynakları
» İletişim




GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTESİNİN DENETİMİ VE KONTROLÜNE DAİR YÖNETMELİK  17 Kasım 2013  

Bu Yönetmeliğin amacı, gıda güvenliğinin ve kalitesinin temini için gıda işyerlerinin asgari teknik ve hijyenik şartları ile gıda ve gıda ile temasta bulunan madde ve malzemelerin Türk gıda mevzuatına uygunluğunun denetim ve kontrol hizmetleri ile işyeri sorumluluklarına dair usul ve esasları belirlemektir.

Dosyayı İndir
GIDA İŞLETMELERİNDE İNSEKT PROBLEMİ ve MÜCADELE YÖNTEMLERİ 17 Kasım 2013  


İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi

Harun AKSU - Ömer ÇETİN

İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı

Dosyayı İndir
Arama  
Üye Paneli
 Yeni Üyelik
Şifre Hatırlatma
Güncel Duyurular
PARASİTEC 2017 İSTANBUL »
28-29 EYLÜL devamı »
Biyosidal Ürün Uygulamalarında Mesul Müdür Güncelleme Eğitimi »
Mesul Müdür Güncelleme Eğitimi devamı »
Üyelerimizin Dikkatine.. »
Üyelerimizin Dikkatine... devamı »
Zararlı Kontrolü ve Teknolojileri Fuarı Parasitec 2015 »
Fuar ve Konferans Duyurusu devamı »




Anket
2017 Yılının Son Eğitiminin Ne Olmasını İstersiniz?
Anket Sonuçları


Anasayfa   Basında Biz   Teknik Bilgiler   Üye Ol
İhaleler   Makaleler   İnsan Kaynakları   Üye Girişi
Mevzuat   Eğitimler   İlgili Linkler   Şifremi Unuttum
İletişim   Kullanım Koşulları        
Haber Bülteni Kayıt
  Copyright by Haskod     Tüm Hakları Saklıdır